Om os

Polara er en butik, der tilbyder nye topprodukter med høje rabatter hver dag. Vores unikke produkter er inspireret af den feedback, vi modtager fra vores kunder hver dag. Vores butik har et meget varieret sortiment, så vi har et passende tilbud til alle!

I dag kan du finde mange steder at shoppe online. Hvorfor så vælge Polara?

Kundeloyalitet

Kundeloyalitet er vores højeste prioritet. Vi er derfor stolte af at kunne sige, at vi har tusindvis af tilfredse kunder, der ofte vender tilbage til os. Vores onlinebutik er nemlig designet til at være tilgængelig for alle.

Gratis forsendelse

Da vi sender alle ordrer direkte fra vores leverandører, kan vi spare store omkostninger på lager- og transportudgifter. Dette betyder, at du som kunde ikke behøver at betale forsendelsesomkostningerne.

Venlig kundeservice

Polara forsøger at give et ordentligt og professionelt svar på alle dine spørgsmål inden for 24 timer. Vores kundeservicemedarbejdere er tilgængelige 7 dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.

Sikker online shopping

Hos Polara handler du altid sikkert. Vi sikrer derfor, at alle betalinger foretages i en 100 % SSL-krypteret forbindelse, når det handler om den online betaling fra ​​din egen bank.

Lave priser

Polara har opbygget et stærkt indkøbsnetværk over hele verden gennem sin mange års erfaring. Dette gør det muligt for [Navn] at garantere den gode kvalitet af vores produkter og stadig tilbyde dem til meget konkurrencedygtige priser.

Den hurtigste forsendelse

Behandlingstiden er 1-3 hverdage. Den estimerede leveringstid er mellem 7-10 hverdage.

Den bedste kundeservice

Tilgængelig 7 dage om ugen

Miljøvenligt

Vi bekymrer os om miljøet og gør, hvad vi kan for at være så bæredygtige som muligt.